Historisch

In juli 2007 ging Luc, die toen net zijn diploma als “Bakker” had gehaald, van start met de productie van 100% ambachtelijke wafels die hij “galettes de Luc” doopte.
Dankzij dit uitzonderlijke, uiterst verse en volledig ambachtelijk vervaardigde product, veroverde Luc al snel de harten van fijnproevers alom.

2007

Nadat Luc zijn bakkersdiploma had behaald, ging hij van start met zijn activiteit in de oude dorpsschool van Celles

2009

Hij wierf zijn eerste werknemer aan, een jeugdvriend, om te helpen bij het bakken en leveren van de wafels. Enkele maanden later nam hij zijn intrek in het nieuwe zakencentrum in Celles.

2010

Het bedrijf blijft groeien. Luc weet zich te omringen met gemotiveerde en dynamische jongeren uit de streek.

2011

Nieuwe uitdagingen doemen op. Luc krijgt te maken met enkele technische uitdagingen om zijn productie te optimaliseren.

2012

De jonge ondernemer haalt een commerciële primeur binnen.

2015

Hij bouwt zijn eigen ateliers met een oppervlakte van 1200m². Zijn eerste werknemer werd hoofd van het atelier en houdt toezicht op een team van een tiental personen. Een tweede vertegenwoordigster doet haar intrede in het bedrijf.

Les galettes de Luc

Wafels met parelsuiker, vers of diepgevroren en Wafels met gistdeeg, vers of diepgevroren

Certificaten