Van galet naar wafel

[vc_row type=”in_container” bg_parallax=”” color_overlay=”” vu_equal_height_columns=”” row_id=”” el_class=”” css=”.vc_custom_1558388055535{padding-top: 50px !important;}”][vc_column vu_vertical_align=”top” width=”1/2″][vc_column_text]Wafels: typisch Belgisch

Hier in België is de wafel gekend als galet. Onze wafel verschilt wel van de galette des rois (Driekoningentaart) of de Bretonse galet.
De galet is dus een variant van de wafel die we in verschillende formaten met verschillende smaken terugvinden: 4/4, zachte wafels, grote wafels, suikerwafels, huishoudwafels,..

Dit recept is DE klassieker uit de keuken van onze Belgische grootmoeders. Klein en groot genieten ervan om 10 uur en bij het vieruurtje.
Luc’s Wafels stelt 3 recepten voor die 100% ambachtelijk worden bereid
Kwaliteit en voedselveiligheid
Om een kwaliteitsproduct aan te bieden, wordt het deeg op ambachtelijke wijze bereid.

Het voldoet aan de geldende HACCP-richtlijnen.

Luc’s Wafels gaat nog een stapje verder en behaalde in 2017 het IFS Food-certificaat. Elke wafel voldoet aan de strengste eisen van de voedselindustrie.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column vu_vertical_align=”top” width=”1/2″][vc_single_image image=”2063″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”bounceIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” bg_parallax=”” color_overlay=”” vu_equal_height_columns=”” row_id=”” el_class=”” css=”.vc_custom_1439760406195{margin-top: 70px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column vu_vertical_align=”middle”][vc_text_separator title=”Luc’s Wafels stelt 3 recepten voor die 100% ambachtelijk worden bereid”][vu_portfolio type=”carousel” rows=”1″ layout=”3″ portfolio_item_view=”square” scroll_per_page=”” autoplay=”” show_button=”” class=”” query=”size:All|order_by:date|order:ASC”][/vc_column][/vc_row]