Wafels met gistdeeg

Wafels

Onze ambachtelijke wafels met gistdeeg worden vervaardigd op traditionele, Ardense wijze. Vroeger werden deze zachte, goudbruine lekkernijen traditioneel voor Nieuwjaar gemaakt, in speciale wafelijzers op houtvuur.

 

Verschillende manieren om van onze wafels te genieten

Natuur, koud of verwarmd in de broodrooster, met boter, jam, overgoten met chocolade of honing.

Fijnproevers zullen ook dol zijn op de combinatie van zoet en zout en besmeren ze bijvoorbeeld met kruidenkaas.

 

Verpakking

Vers:

  • Per 6 wafels /340gr : bewaarduur 15 dagen
  • In bulk: Doos van 25 of 100 wafels : bewaarduur 15 dagen

 

Diepvries:

  • Doos van 25 of 100 wafels  bewaarduur 3 maanden

 

Ingrediënten

Tarwemeel
Suiker (glucose)
Water
Plantaardig, niet-gehydrogeneerd vet
Eieren
Gist
Zout

 

Allergenen

Eieren en afgeleide producten
Granen met gluten

Share